Svijet anđela

Postoji mudra izreka kako ništa što je stvoreno nije bez svoje osobne zaštite.

I doista, danas više nego ikada ranije, svjedoci smo snažnoga ujedinjenja duhovnog i materijalnog svijeta. Imamo mogućnost iskoristiti mnoge alate dostupne na raznim mjestima te njima povećati svoje znanje i ispitati vlastitu spremnost duhovnog otvaranja i povezivanja sa nezemaljskim entitetima. Pri tome se misli na uspostavu kontakta sa svojim vjernim pratiteljima – kako sa anđelom čuvarom tako i sa cijelom armijom ostalih anđela.

Pokušajmo zornije, djelomično i kroz ilustracije, prikazati redove anđela sljedećim redom:

 

01 andjeli
01 andjeli
02 arhandjeli
02 arhandjeli
03 kerubini i serafini
03 kerubini i serafini
04 sile
04 sile
05 cistaci
05 cistaci
06 gospodstva
06 gospodstva
07 prijestolja
07 prijestolja
08 poglavarstva
08 poglavarstva

 

Anđeli su prekrasni, bijelo isijavajući androgeni, obično visoka stasa sa bijelim krilima. Vrhovi krila su u pravilu srebrne boje. Red Anđela je najbrojniji red i ima ih nadmoćno više od bilo kojeg drugoga reda. Stoga, najveća je mogućnost da upravo prema Anđelu otvorite komunikacijski kanal iz jednostavnog razloga što su gotovo uvijek oko nas.

Arhanđeli, kao drugi red, značajno su manje brojniji u odnosu na Anđele. Njihova krila su također bijela no sa akvamarinsko plavim vrhovima. Oni su oličenje smirenosti i gordosti koji spremno posreduju pri prenošenju poruka te su aktivni kod iscjeljivanja svojim iscjeliteljskim žezlom. Iako su znatno napredniji od duhovnih vodiča, ne budite neodlučni u pogledu njihova dozivanja. Arhanđeli su potpuno spremni pružiti vam podršku te u isto vrijeme i na sve vrste iskušenja. One naprednije i otvorenije, Arhanđeli će sa radošću povesti na svoja astralna putovanja.

Kerubini i Serafini su treći i četvrti red anđela. Za njih se kaže kako su najradosniji anđeoski red. Kerubini i Serafini imaju znatno veća krila od Arhanđela te su također bijela ali sa ružičastim vrhovima. Njihova različitost očituje se u tome što su Kerubini više okrenuti uživanju u pjevanju dok Serafini svoje vrednote iskazuju kroz nadnaravno lijepe vibracijsko-tonalne izričaje. Ljepota te harmonične pjevnosti neusporediva je sa ičim nama poznatim na Zemlji a razvijena je do te mjere da njihov zvuk također iscjeljuje na način da se vibracijski prilagođava svakoj osobi i njenoj frekvenciji koju žele iscjeliti.

Sile i Čistači su novi redovi, peti i šesti. Sile svoju aktivnost i prisutnost prvenstveno usmjeravaju na iscjeljenje. Za razliku od Arhanđela koje to čine iscjeliteljskim žezlom, Sile to čine svojim velikim bijelim krilima. Njihovi vrhovi isijavaju zeleno-bijelom svjetlošću. Kako bi iscijelili, u osobu kroz krila ispuštaju energetsko-magnetno zračenje. Njihova najveća značajka je da pored fizičkog iscjeljenja, Sile djeluju i na mentalno ozdravljenje. Čistači za razliku od Sila djeluju u potpuno drugom smjeru. Kako bi se pojasnila njihova funkcija, potrebno je reći kako na Zemlji postoje osobe koje su se u procesu svoga stvaranja svojim vlastitim izborom stavili u službu “tamne” strane. Kako bi se spiječilo njihovo miješanje sa svijetlim entitetima, Čistači ih svojim snježnobijelim krlima, iz čijih vrhova isijava narančasta energija, čvrsto i odlučno dohvate te otpreme u posebna “spremišta” pod Stvoriteljevim nadzorom.

Vrline, kao sedmi red anđela, fokusirane su na pomaganje kod izrada naših životnih karata pri čemu odlučujemo o izboru puteva i naših uloga u istome pri dolasku na Svijet. Dakle, i u tom stanju mi zadržavamo i posjedujemo slobodnu volju odabira, i to područja za koje smatramo da nam nedostaje ili da ga za Stvoritelja trebamo još više usavršiti. Neposredno prije naše nove inkarnacije, Vrline su te koje nam osiguravaju posljednji meditativni mir pri definiranju naše životne karte. U pravilu, Vrline ne silaze na Zemlju no čekati će nas na izlazu iz tunela “s one strane” i učiniti nam veličanstvenu dobrodošlicu.

Gospodstva su osmi red anđela. Pod njima podrazumijevamo gotovo najzaposleniji red koji kao i Vrline nemaju direktne kontake sa ovozemaljskim Svijetom. Njihova aktivnost usmjerena je na notiranje djela kao individulanih zapisa u životnim kartama za svakoga od nas. Prepoznati ćemo ih prema bijelim krilima čiji su vrhovi obojani tamnocrvenim prugastim tragovima.

Prijestolja i Poglavarstva su deveti i deseti red te su ujedno i najviši redovi u anđeoskoj hijerarhiji. Prijestolja su armija stražara Majke Božije koji je prate i štite tijekom njenih aktivnosti na razini Zemaljske vibracije. Svojim purpurno-bijelim krilima oni sigurno i beskompromisno krče puteve kroz tamne entitete. Poglavarstva, za razliku od Prijestolja, okružuju Boga Oca – Stvoritelja. Oni su gordi i dostojanstveni čuvari njegova staništa. Poglavarstva su u konačnici i zaštitinici duhovnog života; oni svojim zlatnim krilima isijavaju zaštitničku energiju kod najtežih situacija, pri čemu tada olakšavaju uvjete za aktivnosti ostalih redova anđela. Na njih se treba gledati doslovno kao statične entitete sa zlatnim kopljem u rukama koji se pojavljuju u manjim grupama. Njihova pojava je toliko moćna da doslovno rastjeruje sve tamno i negativno oko sebe.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *