Izjava o privatnosti

SAXUM-BIRO d.o.o. sa sjedištem u ul. Ive Tijardovića 30, Zagreb, prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke u svrhu dodatnog informiranja korisnika o proizvodu, izradu ponude ili računa za kupnju proizvoda i poslove organizacije dostave proizvoda na Vašu adresu uz Vašu prethodnu suglasnost.

Obrada podataka je bilo koja radnja izvršena na osobnim podacima, poput primjerice prikupljanja, pohrane, upotrebe, uvida i prijenosa osobnih podataka.

SAXUM-BIRO se obvezuje da neće zloupotrebljavati prikupljene osobne podatke te će ih koristiti isključivo za navedene poslovne potrebe.

SAXUM-BIRO se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima korisnika, na način da prikuplja samo nužne osobne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet korisnika (primjerice ime i prezime, adresa e-pošte, adresa stanovanja i sl.).

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. SAXUM-BIRO i partneri za dostavu proizvoda, odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Osobni podaci korisnika se neće dostavljati ili komunicirati trećim osobama osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Prikupljeni podaci se ne koriste za slanje promidžbenih poruka korisniku.

Web stranica saxum-biro.hr ne koristi skupljanje korisničkih informacija putem kolačića i ostalih tehnologija za praćenje.

Korisnik može zatražiti promjenu ili brisanje prikupljenih osobnih podataka u bilo kojem trenutku šaljući poruku e-pošte na adresu saxum@saxum-biro.hr