O nama

 

  • Čini se kako je potrebno da čovjeka nešto jako uzdrma da bi mu se otvorili neki novi horizonti u njegovom životnom obzoru. U takvim okolnostima predrasude prema materijalnim vrednotama polako kopne, veze prema krutim tvarima se tope dok se neki novi kanali proporcionalno tome otvaraju. 

Međutim, ponekad, zaista samo ponekad, nije potrebno proći kroz otrežnjenje na gore spomenuti način – već čovjek bude dotaknut izvornom vrelinom dobrote kojom se otvaraju procijepi krajnjim duhovnim spoznajama. Stoga, takvoga čovjeka raduje da kroz lice trećega opiše, i nakon pomnog premišljanja podijeli sa vama nešto što je godinama nosio u sebi; da podijeli jedno nadnaravno iskustvo kakvo je suhoparnim notama slova teško i približno dočarati svu dubinu tog iskustva.

Da li je taj trenutak koji je prkosio svim poznatim fizikalnim zakonima bio samo san u vidu astralnog odvajanja i spajanja sa energijom svjetla sa druge strane, manje je bitno. Bitan je rezultat i posljedica istoga. Bitno je stečeno iskustvo koje je začelo stvaranje nečega novoga – nečega što izvrće negativno u pozitivno, nešto što sjaji u tami i čeka da zasja punom, zasljepljujućom snagom. Taj kontakt je začeo jednu ideju kroz uobličenu poruku dobivenu iz energije svjetla: Učini nešto, ostavi traga svome vremenu postojanja i bivstva ovdje! Prenesi poruku vašega porijekla!

Zaista je tako. Ta klica od ideje je jačala, širila se suvereno poput jutarnje zrake i lomila ranije predrasude. Uobličavala je svoje htijenje u viziju spoja umjetničkog djela sa porukama dobivenih s početkom stvaranja Zemlje i ljudskog roda.

Nastale su Karte duhovnosti.

Kroz njih, nastao je složeni prikaz ilustracija anđela sa porukama iz Svetoga pisma, primjenjivim svakome u brzim vremenima u kojima živimo. Karte duhovnosti su karte osobne duhovne evolucije pri čemu je želja da dobivenim savjetima kroz poruke iz Svetoga pisma, olakšate svoju vezu i kontakt prema anđelima, da se snažnije povežemo prema izvorno dobrome. One su pomoć za svakodnevni kontakt sa svojim anđelom čuvarom, alat za otvaranje kanala prema legijama anđela i arkanđela.

One su jedinstvene, originalne i inovativne te praktične za dnevnu upotrebu. Nasumce otvaranje Svetoga pisma za traženje savjeta kroz poruke iz evanđelja je sada olakšano i primjereno dobu i vremenu u kojemu živimo. Te poruke su sada objedinjene u Kartama duhovnosti. One sadrže direktne savjete iz svijeta anđela kroz svijetli kanal dobrote – poruke čekaju da budu prenešene a anđeli su spremni da budu pozvani. Stoga, otvorimo im vrata njedara i pozovimo ih u naša srca. Tako ispunjeni, prepoznavati ćemo se međusobno u mnoštvu, gradeći nove mostove energije svjetla i ljubavi.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *